Apputvecklare sökes till Stureplan !

Spotify Klarna och King har redan anslutit sig till Unicorn-klubben. Det vill säga bolag värderade till minst 1 miljard dollar eller cirka 8,6 miljarder kronor.Nu söker vi för kunds räkning flera Apputvecklare till nästa svenska Start Up-succé och som förväntas bli vår nästa Unicorn. Detta är en "once in a lifetime" möjlighet att som Apputvecklare få vara med och bygga upp nästa internationella succébolag.

Ditt nya jobb

Som utvecklare kommer du att framförallt arbeta med att konvertera digitala böcker (XML, XSLT, CSS).  Du kommer också att  bygga ihop exekverbara applikationer för alla plattformar och kvalitetstesta applikationer och innehåll på samtliga plattformar såsom Apple, Android och Windows

Vi söker

Du har en relevant eftergymnasial utbildning inom IT.

Du kan vara i början av din IT- karriär

Vi ser gärna att du har en bredd i dina kunskaper. Du har stort intresse för app-utveckling. Vidare så ser vi att du social förmåga för att kunna hantera kontaktytor både intern och externt.

Kunskap i XML, HTML, XSLT, CSS och Javascript

Kunskap i webserversystem meriterande, Linux, Apache, MySQl och Ruby on Rails

Gärna viss erfarenhet av webbprojekt och mobilt utvecklingsarbete

Intresse för mobila applikationer

Mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift

Din personlighet

Resultatinriktad – Nyckeln för ett litet företag som genomsyrar alla roller inom företaget 

Problemlösande – Som utvecklare/producerare av appar kommer man att stöta på nya problem hela tiden och det kommer ofta inte att finnas någon att fråga om hjälp, och man måste hitta/skapa lösningen själv.

Självgående – Bolaget har högt i tak där alla förväntas ta ansvar för sitt område och där alla förväntas göra vad som krävs för att de skall kunna utföra & slutföra sina uppgifter på ett lyckat sätt(för företaget…)

Stresstålig – Det är konstant högt tempo med snabba kvalitetsleveranser som måste levereras i tid. Det innebär att man måste kunna agera stabilt & strukturerat i stressiga situationer.

Personlig mognad Man måste känna sig bekväm med att ta ansvar för sina uppgifter, ansvarsområden, leveranser mm. Här finns inte en chef som hela tiden ”titta dig över axeln” för att se att du gör det du ska samt levererar i tid. Det innebär också att man är bekväm att leda andra när arbetet sträcker sig över flera personer.                                     

Kontakt / Ansökan                               

Kontakta Senior Recruitment Consultant, Hans Forsslund på 076-8517029 för mer information om tjänsten eller via hans.forsslund@staffscandinavia.se Du söker tjänsten genom att skicka in ditt CV + Personliga brev till cv@staffscandinavia.se

Intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan !