Restaurangchefer till Gnarly Burger - Stockholm - TILLSATT !

Staff Scandinavia Search & Interim är en nischad aktör inom Ekonomi,Finans, Försäkring,HR, Industri, Bygg, Anläggning, Life Science, Besöksnäringen . Bolagets företrädare har sedan 2004 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Utmärkande för Staff Scandinavia Search & Interim är Kvalitet, Service och Personligt Engagemang. Vi hjälper våra kunder att tillsätta chefer och specialister.  Staff Scandinavia Search & Interim arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

 

Nu har du chansen att komma in i en snabbt växande Restaurangkedja, Gnarly Burger, med nytt koncept och nya restauranger i Stockholm. r

Du har hela ansvaret för att konceptet följs och utvecklas, ansvaret för restaurangens lönsamhet i allt från att försäljningen optimeras samtidigt som du har en bra kostnadskontroll, men det absolut viktigaste är att du skapar och leder ett engagerat team av medarbetare. Vi ser gärna att du ser det som du "driver din egen restaurang" för att få det lokala ägarskapet och drivet. För att göra det än mer verkligt och rätt har vi ett mycket generöst bonussystem där om du gör ett bra arbete kan få möjlighet till en mycket bra bonus.

Rollbeskrivning

- Du kommer leda teamet i restaurangen tillsammans med dina medarbetare och kockar

- Du har tidigare kunskaper och erfarenheter att leda personal samt kunna fördela arbetsuppgifterna på ett effektivt och inspirerande sätt

- Du har ekonomisk förståelse och kunskap samt en god administrativ förmåga

- Arbetet förutsätter en god pedagogisk förmåga, att du är serviceinriktad, har förmåga att stödja medarbetarna och att du är en effektiv problemlösare

- Vi vill att du har ett affärsmässigt och ekonomiskt tankesätt och är van att jobba på alla positioner i en restaurang.

- För att nå dina mål jobbar du aktivt med att motivera och inspirera dina medarbetare så ni tillsammans når era dagliga mål. Du har god kontroll över kostnader och intäkter och strävar dagligen efter att ständigt förbättra och utveckla verksamheten. 

- Som person är du utåtriktad, driven, flexibel och målinriktad

- Du är en god ledare och har förmåga att entusiasmera dina medarbetare genom att du själv är med i den dagliga driften med alla förekommande arbetsuppgifter. Genom ett flexibelt och tydligt ledarskap ska du vara drivande i utvecklingen av restaurangen och av våra medarbetare i deras personliga utveckling.

- Du är naturligtvis utåtriktad, självständig och relationsbyggande person som bearbetar och vårdar det lokala nätverket långsiktigt.

- Du har ett stort intresse för mat och dryck.

 

Vid intresse kontakta Senior Recruitment Consultant, Hans Forsslund, på 076-8517029 eller via hans.forsslund@staffscandinavia.se