Restaurangchef till BORÅS ! TILLSATT !

Staff Scandinavia Search & Interim är en nischad aktör inom Ekonomi,Finans, Försäkring,HR, Industri, Bygg, Anläggning, Life Science, Besöksnäringen . Bolagets företrädare har sedan 2004 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Utmärkande för Staff Scandinavia Search & Interim är Kvalitet, Service och Personligt Engagemang. Vi hjälper våra kunder att tillsätta chefer och specialister.  Staff Scandinavia Search & Interim arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter, statliga och kommunala bolag.

 

Nu har du chansen att komma in i en snabbt växande Restaurangkedja med ny restaurang och nytt spännande koncept i BORÅS ! 

Ditt nya jobb

- Du har hela ansvaret för att konceptet följs och utvecklas, ansvaret för restaurangens lönsamhet

- Du har ansvar allt från att försäljningen optimeras samtidigt som du har en bra kostnadskontroll

- Du skapar och leder ett engagerat team av medarbetare.

- Du ser din roll som du "driver din egen restaurang" för att få det lokala ägarskapet och drivet.

- Du kommer leda teamet i restaurangen tillsammans med dina medarbetare och kockar

- Du har tidigare kunskaper och erfarenheter att leda personal samt kunna fördela arbetsuppgifterna på ett effektivt och inspirerande sätt

- Du har ekonomisk förståelse och kunskap samt en god administrativ förmåga

- Arbetet förutsätter en god pedagogisk förmåga, att du är serviceinriktad, har förmåga att stödja medarbetarna och att du är en effektiv problemlösare

- Vi vill att du har ett affärsmässigt och ekonomiskt tankesätt och är van att jobba på alla positioner i en restaurang.

- För att nå dina mål jobbar du aktivt med att motivera och inspirera dina medarbetare så ni tillsammans når era dagliga mål. Du har god kontroll över kostnader och intäkter  och strävar dagligen efter att ständigt förbättra och utveckla verksamheten. 

- Som person är du utåtriktad, driven, flexibel och målinriktad

- Du är en god ledare och har förmåga att entusiasmera dina medarbetare genom att du själv är med i den dagliga driften med alla förekommande arbetsuppgifter. Genom ett flexibelt och tydligt ledarskap ska du vara drivande i utvecklingen av restaurangen och av våra medarbetare i deras personliga utveckling.

- Du är naturligtvis utåtriktad, självständig och relationsbyggande person som bearbetar och vårdar det lokala nätverket långsiktigt.

- Du har ett stort intresse för mat och dryck.

Bolaget erbjuder ett generöst Årsbonusprogram baserat på restaurangens resultat. 

Vid intresse kontakta Senior Recruitment Consultant, Hans Forsslund, på 076-8517029 eller skicka din ansökan till hans.forsslund@staffscandinavia.se