Projektinköpare till Metrolit Byggnads ! TILLSATT I

Staff Scandinavia Search & Interim är en nischad aktör inom Ekonomi,Finans, Försäkring,HR, Industri, Bygg, Anläggning, Life Science, Besöksnäringen . Bolagets företrädare har sedan 2004 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Utmärkande för Staff Scandinavia Search & Interim är Kvalitet, Service och Personligt Engagemang. Vi hjälper våra kunder att tillsätta chefer och specialister.  Staff Scandinavia Search & Interim arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter, statliga och kommunala bolag.

________________________________________________________________

Metrolit är ett framgångsrikt byggföretag med över 30 års erfarenhet av att renovera, bygga om och bygga till. Våra kunder är välkända aktörer på fastighetsmarknaden i Stockholm och i Mälardalen. Vår värdegrund är stark och driver företaget framåt. Den sammanfattas i: Vi är öppna, lyhörda och engagerade. Vi tar ansvar. Vi är certifierade enligt BF9K och integrerar projektstyrning, kvalitet, miljö och arbetsmiljö i det dagliga arbetet. 

Ditt nya jobb 

Du arbetar som Projektinköpare på Metrolit Byggnads AB med placering på kontoret i Solna.Ditt huvudsakliga ansvar är att vara ett operativt stöd i inköpsprocessen till projektorganisationerna. Du kommer arbeta nära övriga på inköpsavdelningen samt produktionspersonal och bidra till att bolagets inköpsprocess blir såväl effektiv som kvalitativ, med målet att skapa konkurrenskraftiga anbud och slutligen lönsamma projekt. 

Dina Arbetsuppgifter: 

Du är delaktig i att utveckla och genomföra bolagets inköpsstrategier.

Du är delaktig i att förhandla fram ram- och samarbetsavtal.

Du ansvarar för projektets inköp, upphandlingar med målet att sänka totalkostnad i projektet.

Du tar fram inköpsplan utifrån projektets produktionsbudget och produktionstidplan.

Du genomför projektinköp i olika projekt.

Du arbetar i team med kalkylchef, kalkylavdelning och övriga i projektets organisation.

 Vi söker 

Du har arbetat minst 2-3 år som Projektinköpare inom Byggsektorn.

Du har grundläggande byggteknisk kunskap.

Du har goda kunskaper i entreprenadjuridik.

Du har erfarenhet av standardkontrakt förfrågningsunderlag inom byggsektorn.

Du har tidigare haft roller som exempelvis entreprenadingenjör, kalkylator.

Du är en strukturerad och resultatinriktad.

Du har mycket god samarbetsförmåga och trivs med många interna kontaktytor.

 Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar Metrolit Byggnads AB med Staff Scandinavia Search & Interim.  Vid frågor om tjänsten, v, g kontakta Senior Recruitment Consultant Hans Forsslund på 076-8517029. Din ansökan, CV + PB skickar du till cv@staffscandinavia.se Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstiden gått ut.