Entreprenadingenjör Byggservice till Metrolit ! TILLSATT !

Staff Scandinavia Search & Interim är en nischad aktör inom Ekonomi,Finans, Försäkring,HR, Industri, Bygg, Anläggning, Life Science, Besöksnäringen . Bolagets företrädare har sedan 2004 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Utmärkande för Staff Scandinavia Search & Interim är Kvalitet, Service och Personligt Engagemang. Vi hjälper våra kunder att tillsätta chefer och specialister.  Staff Scandinavia Search & Interim arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter, statliga och kommunala bolag.

_______________________________________________________________

Som entreprenadingenjör hos oss på Metrolit kommer du att arbeta med varierande och utmanande arbetsuppgifter. Denna tjänst täcker ett stort kompetensområde och du kommer att arbeta med allt från kalkylering, ekonomi, budgetarbete, inköp och tidsplanering.På Byggserviceavdelningen kommer du att ha en central roll och agera som spindeln i nätet. Uppgiften är att vara länken mellan kalkylavdelningen, platscheferna, byggservicechefen och beställarna, genom att: räkna på anbud och ansvara för kalkylen, göra inköp i samband med projektstart, hjälpa platscheferna med att koordinera och följa upp projekten samt vara vår kontaktperson mot vissa beställare. Ditt arbete kommer vara av stor betydelse för projektens framgång och du kommer vara delaktig från start till färdigställande av projekt.

Din profil

Vi söker dig som har en byggnadsteknisk utbildning och intresse för siffror. Troligtvis arbetar du idag som entreprenadingenjör, inköpare eller kalkylator och har gjort så ett par år. Krav för tjänsten är att du har erfarenhet av att arbeta ute i projekt och det är meriterande om har du arbetat med projektering. Har du dessutom erfarenhet av ROT-projekt och tycker att det är kul är du den vi söker!Vi kommer i denna rekrytering att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen är du tydlig, kommunikativ, serviceminded, duktig på att planera och en slipad administratör. Noggrannhet värdesätts högt och då du kommer att vara spindeln i nätet är det viktigt att du är socialt kompetent.

Vidare har du en ekonomisk medvetenhet och tillämpar affärsmässiga principer. Arbetet kräver att du är en mycket god datoranvändare och meriterande om du arbetat i kalkylprogrammet Bidcon eller Wikells tidigare.Krav är att tala och skriva svenska flytande och mycket goda kunskaper i engelska.

Vad erbjuder vi

Metrolit kan erbjuda ett omväxlande, utmanande arbete med stor frihet och eget ansvar. Vi arbetar med väldigt spännande kunder och hos oss får du möjlighet att arbeta med olika sorters projekt som innefattas av bostäder, skolor, lokaler, arkitekturkomplexa profilprojekt med mera.Vi besitter väldigt stor kunskap inom ROT- sektorn och hos oss får du möjlighet att ta del av den och lära dig av de bästa i branschen.

Ansökan

 I denna rekrytering samarbetar vi med Staff Scandinavia Search & Interim. Vid frågor om tjänsten, v, g kontakta Senior Recruitment Consultant Hans Forsslund på 076-8517029. Din ansökan, CV + PB skickar du till cv@staffscandinavia.se 

Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstiden gått ut.