Vi har fått uppdraget att rekrytera en FÄLTSÄLJARE, Norra Norrland till LEDVANCE. Detta är en permanent rekrytering på heltid med anställning direkt hos LEDVANCE.

LEDVANCE är ett världsledande företag inom allmänbelysning för både belysningsproffs och slutanvändare, och erbjuder ett brett utbud av LED-armaturer, avancerade LED-ljuskällor, intelligenta lösningar för smarta hem och smarta byggnader samt traditionella ljuskällor.

Företaget växte fram ur allmänbelysningsverksamheten hos OSRAM, och ägs nu av det kinesiska belysningsföretaget MLS Co., LTD. Med kontor i över 50 länder och verksamhet i över 140 länder har LEDVANCE en enastående global marknadsåtkomst som bygger på betrodda, långvariga kundrelationer och ett kraftfullt distributionsnätverk. Tack vare bolagets omfattande kunskap om marknaden för allmänbelysning, tekniktrender och föränderliga behov kan de tillgodose både direkta och indirekta kunder med anpassade lösningar.

Inom LEDVANCE arbetar ett härligt gäng i olika åldrar med en jämn könsfördelning vilket skapar en trevlig och familjär stämning.

Tjänst: Fältsäljare, Norra Norrland

Typ: Hybrid – Stockholm , HK Arenavägen Johanneshov

Anställningsform: Tillsvidare anställning direkt hos LEDVANCE

Tjänstebil: JA

Omfattning: Heltid 100%

Ditt Nya Jobb och Meriter

För mer detaljerad information om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Senior Recruitment Consultant Hans Forsslund via hans.forsslund@staffscandinavia.se eller via 0768517029

Ansökan

Ansökan skickar du med CV och PB till: cv@staffscandinavia.se Märk Fältsäljare i Ämnesraden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *